top of page

Returning: Køb via rêve de renard's Instagram @reve_de_renard, Facebook konto @revederenard eller rêve de renards webshop giver 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. En returneret vare modtages kun ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Emballage, klistermærker, hangers og lign. må ikke være ødelagt, brudt eller forsøgt fjernet fra varen.

Er disse fjernet vil varen ikke blive accepteret som returneret, og sendt retur til køber, for købes regning.

rêve de renard kan ikke garantere, at alle varer, der vises på Instagram eller  webshoppen er på lager på tidspunktet for bestillingen. Dette er pga. at webshoppen og rêve de renards fysiske butik deler lager. Skulle det ske, at en vare ikke længere er tilgængelig vil vi kontakte køberen hurtigst muligt.

Vi tilstræber, at webshoppen hele tiden er opdateret, og indholdet er korrekt, men vi kan ikke garantere, at der ikke kan forekomme fejl. rêve de renard kan til enhver tid ændre indholdet af hjemmesiden.

På grund af farveindstillingerne på computere, kan farverne på de produkter, der vises i vores webshop, afvige fra de faktiske farver. rêve de renard kan ikke holdes ansvarlig for en sådan uoverensstemmelse.

 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet til det kreditkort, som varen er blevet betalt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Er varen betalt med MobilePay overføres pengene til det samme telefon nr. som blev brugt ved købet.

 

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Udgifterne til returnering af varer afholdes af køberen.

Returnering af sko: Alle sko skal prøves på en tæppebelagt overflade for at undgå slid på sålerne. Sko skal returneres i deres originale, ubeskadiget skotøjsæske og eventuelle dust bags, da alt dette betragtes som en del af produktet. Mangler nogle dele vil returneringen ikke blive accepteret, og varen blive sendt retur til køber, på købers regning.

Returnering af gaver: Varer der er købt som gaver eller julegave købt i perioden fra den 10. til 23. december kan returneres i løbet af januars første 14 dage. Bemærk, at vi kun tilbagefører penge til det betalingskort, der blev brugt ved køb af varen. Dette er for at undgå svindel med stjålne kreditkort.

Reklamation: rêve de renard yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til rêve de renard i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
 

Der er ingen reklamationsret vedr. perler, pailletter, sten, fjer og lignende. Dette skyldes, at vi ikke ligger inde med et lager til at erstatte disse. Håndlavede varer med perler, pailletter, sten, fjer og lign. anses for særligt delikate, og skal derfor behandles med største forsigtighed.

Betingelser og vilkår blev opdateret februar 2019

bottom of page